Alla inlägg den 6 mars 2011

Av mikaelasofias - 6 mars 2011 13:58

Bieber fevern slog Birmingham i går kväll med tonårsidolen som startade igång sin världsturné.

Kanadensiska pop idolen Justin Bieber, 17, som upträdde för tusentals skrikande fans - främst tonårsflickor, Det var en utförsäljningskonsert.

Och i vad som föreföll för att vara en dröm kombination för tweens överallt var hans förband, och det var den senaste pop sensation Willow Smith.

    

Karate Kid: Justin testade hans bästa ninja steg på scen medans han sjöng och dansade runt Birmingham National Indoor Arena

Tillsammans med skådespelarens föräldrar Will Smith och Jada Pinkett Smith tittade på vingarna, den 10-åriga värmde upp publiken National Indoor Arena.

I scener som påminner om Beatlemania, skrek fansen genom den två timmar långa konserten som Bieber utförde med några av hans största hits bl.a Baby och Somebody To Love

 

    Happy fan: Justin plockade upp en ung tjej från publiken för att sjunga med och han presenterade henne med 12 röda rosor för att förklara att det nu fanns  en "one less lonely British girl'
 
Han tog den unga flickan från publiken för att sjunga med och presenterade henne med 12 röda rosor fär att förklara att hon nu var en "one less lonely British girl'

Även om han inte har försökt ett Brummie accent, talade han i en cockney accent i ett försök för att "prata i brittisk dialekt".
Den tonåring talade också om sin kärlek om en nationalrätt, fisk 'n' chips.


Efter höjdpunkten av showen loggade tonåringen in på sin Twitter-sida och twittrade: "underbar natt! #MYWORLDTOUR är tillbaka.
"Verkligen glad att vara tillbaka på turné med mina fans. Jag har saknat det. "


Han tweeted också sitt stöd för Willow, som gjorde Whip my hair och hennes nya singel 21st Century Girl.

Han skrev: "Willow ägde i öppningens set. Super stolt över henne och är glad för att ni ska se henne. Jag och Jadensåg ut som stolta stora brosor. "

Efter hennes första någonsin stora gig, tweetade Willow: "Showen gick jättebra! Tack, Birmingham. "
Hon tweeted ett foto av henne backstage med sin grupp av mini-dansare


 

Av mikaelasofias - 6 mars 2011 13:55

Medan affären har ännu inte undertecknats, sägs de känner att det är en perfekt passform.

Och med hårt arbetande så vill Bieber's familj presentera honom med tre sovrum och fyra badrum som en ultimat födelsedagspresent

 

  

 

De dekorerade överdådigt, fullständigt renoverad modern lägenhet. Den är cirka 2.400 kvadratmeter stor och har ett glänsande vitt marmor golv och lövträd och ett kök med ebenholts skåp, vinter vita bänkskivor och rostfritt stål apparater.

Det rymliga och viktigaste är vardagsrummet som har en utsikt över staden och husen en helt vit flygel, en plattskärms-TV passade in i en skräddarsydd väggskåp och skjutdörrar till terrassen med utsikt över staden.

Det finns också en inbyggd våt bar med vin kylskåp, något som på grund av Bieber's anbud inte är rättsligt mend et kommer att tillåtas av att njuta i ytterligare fyra år.

Enligt Real Estalker enheten levereras med två parkeringsplatser i en säkrad underjordisk garage där han kan parkera sin $ 200.000 matt svart Ferrari och $ 220,000 + vit Lamborghini Gallardo.

Även om han inte reser runt i världen, kan Bieber träffa andra boende i festlokal, gym, eller uppvärmd inomhus pool och spa.

Han har också gott om utrymme för att underhålla sin Disney-stjärnan flickvän Selena Gomez

 

        

vet inte om detta är sant.. vi vet ju inte om vad JB fick när han fyllde år...

Av mikaelasofias - 6 mars 2011 13:54

  

Justin Bieber bär ett par lila nyanser när han uppträdde på hans konsert Fredah den 4 mars National Indoor Arena i Birmingham, England.

"Jag älskar uk och är glad att äntligen vara tillbaka! Älskar fansen här "tweetade den 17-åriga sångaren.

Justin kommer att utföra igen vid NIA på lördagskvällen den 5 mars innan han åker till Irland och sedan komma tillbaka till Storbritannien för att visa lite mer.

Av mikaelasofias - 6 mars 2011 13:53

    

Willow Smith uppträder på National Indoor Arena på hennes  första dag på hennes turné i Storbritannien för att stödja Justin Bieber den 4 mars 2011 i Birmingham, Storbritannien.

Presentation

  

Jag heter Mikaela och är 18 år. Jag är bosatt i västra götaland. I min blogg kommer du att få ta del av min vardag. jag pluggar på en folkhögskola jag kommer att bli klar sommaren 2015. Du kommer även få ta del utav många av mina tankar och funderingar.

 

Fråga mig

69 besvarade frågor

Translate into your language

Skriv i min gästbok:)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards