Alla inlägg den 14 mars 2011

Av mikaelasofias - 14 mars 2011 18:18

  

En belieber budade på Justins ena sko på Ebay för lite mer pengar än vad hon själv hade. För att vara exakt budade hon på $5.500. Det har du visat säg att tjejen glömt fråga sina föräldrar innan hon lade budet på den signerade skon. Keith Edwards, lärare på Stradford Northwestern Secondary School, sade att flickans mamma
" förmodligen hade ett ögonblick av panik " efter att ha fått fakturan för skon. Man vet fortfarande inte vad som kommer att hända med skon nu, men det mest troliga är att nästa person som budat $5.400 kommer att få skon.
Av mikaelasofias - 14 mars 2011 18:17

  


Justin Bieber var rasande efter två av hans fans smygit sig in i hans svit - utklädd hotell städare. Han var särskilt upprörd över att tjejerna började ta bilder på "mycket personliga" saker. Det lömska tjejerna i åldern 16 och 18, upptäcktes efter att en medlem i Justins säkerhet team kom på dom. Justin, 17, checkade ut från hans £ 750-en-natt svit och sov i turnébussen efter att han fick höra om händelsen i Liverpool på fredag ​​kvällen.

En källa säger: "Hotellet var översvämmad av desperata fans för att få en glimt av Justin.
Men två särskilt företagsamma tjejer smet in genom en sidoingång, och stal två hushållning outfits."

"Efter att ha kastat sina vanliga kläder och hoppat in i sina nya kostymer, tog de hissen till Justins svit och knackade på dörren och sa "rums städning".

E
fter att ha fått komma in, började flickorna halvhjärtat polera bord och damma ytor. Ingen förstod något tills flickorna var ensamma i sovrummet, och hade börjat ta bilder av hans personliga ägodelar på sina telefoner. En medlem av Justin följe var i en annan del av sviten och hörde dem fnittra och kom sedan på dem."

Flickorna fick en rejäl en utskällning och vräktes sedan från lokalerna. Den unga stjärnan är förstås rasande på säkerhetsluckorna i Liverpool exklusiva Hard Days Night Hotel, han bodde i McCartney Suite - tre roomed takvåning. 
Sedan ankomsten till sin brittiska turné har han varit följd av fans överallt - som kallas Beliebers. Justin kommer nu att få extra säkerhetsskydd.

Av mikaelasofias - 14 mars 2011 18:15

  


Den kanadensiska tonårssensationen Justin Bieber och den unga skådespelerskan Selena Gomez bekräftade slutligen sin romans i slutet av februari efter månader av spekulationer att de dejtar. De deltog i Vanity Fair Oscar festen tillsammans, och sågs med sina sammanflätade armar tillsammans.

Justins mamma, Patricia Lynn "Pattie" Mallette, godkänner deras förhållande men hon är enligt uppgifter orolig över att tonåringarna tar saker lite för allvarligt.

"Pattie tror bara bra om Selena" säger en källa till National Enquirer. "Hon har inget emot att dom dejtar, hon tycker bara att de inte borde gå för fort frammåt."

Enligt en insider så är den 18-åriga Selena Gomez  mor och styvfar också oroliga "Mandy känner sig på samma sätt, och det gör Selena Gomez's styvfar också" förklarar dom.

Av mikaelasofias - 14 mars 2011 18:13

  

Bieliebers hade börjat köa utanför lokalen vid lunchtid för att se att dom var dom första genom dörrarna. Enligt Mrpaparazzi.com, så var det några fans som va vid lokalen klockan 03:00

 

 Hundratals skrikande fans blandades Metroradios Arena i Newcastle med hemmagjorda affischer på Justin Bieber 

Av mikaelasofias - 14 mars 2011 18:12

    

Presentation

  

Jag heter Mikaela och är 18 år. Jag är bosatt i västra götaland. I min blogg kommer du att få ta del av min vardag. jag pluggar på en folkhögskola jag kommer att bli klar sommaren 2015. Du kommer även få ta del utav många av mina tankar och funderingar.

 

Fråga mig

69 besvarade frågor

Translate into your language

Skriv i min gästbok:)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards