Alla inlägg den 22 mars 2011

Av mikaelasofias - 22 mars 2011 20:16

    

Av mikaelasofias - 22 mars 2011 20:13

 

Katy Perry blev utbuad i fredags den 17 mars 2011 i London av hennes nuvarande brittiska turné när "Teenage Dream 'sångaren föreslog att hon vill prova sjunga en av Justin Biebers låtar.






Katy Perry blev utbuad i fredags den 17 mars 2011 i London av hennes nuvarande brittiska turné när "Teenage Dream 'sångaren föreslog att hon vill prova sjunga en av Justin Biebers låtar.


"Justin är min och Russells adopterade son. Vi älskar honom innerligt. Buuuaaa inte honom, killar. Kom igen. "KatyPerry försvara Justin.

Faktum är att i november förra American Music Awards, Perry och hubbie Russell Brand var alla över Justin efter att han vann händelsen av prestigefyllda entertainer of the Year

Av mikaelasofias - 22 mars 2011 20:09

 


Idag den 22 mars är Selena Gomez en speciell gäst  på The Ellen DeGeneres Show.

Under intervjun får Selena Gomez  en särskild present från Ellen - en Justin-Bieber-kudde så att hon  inte ska sakna honom medans han är på turné! Ellen visade också ett klipp från Selena senaste besök där hon borstade bort romantik rykten genom att beskriva Justin som hennes "lillebror".

"Vad har du att säga nu?" Ellen frågar.

"Jag vet inte. Jag vet inte .. Jag ljög inte för dig!"" svarar Selena med ett skratt

Av mikaelasofias - 22 mars 2011 20:08

 

Tre av världens största superstjärnor - Justin Bieber, Rihanna, Nicki Minaj - är på väg att släppa ett album som kommer att gå till katastrofen i Japan.

Universal Music kommer sätta ihop en digital samman ställning, säger MTV:

"Vi gör det digitalt eftersom det är snabbare, och detta blir en världsomspännande release. Planen är att ha den tillgänglig senare i veckan."

Medan hela lineupen inte avslutad ännu, U2 och Bon Jovi och Lady Gaga sägs vara på tal om att bidra. Intäkterna kommer att gå till den Japanska Röda Korset

Av mikaelasofias - 22 mars 2011 20:06

 

Justin Biebers liv är en riktig framgångssaga – på kort tid har 17-åringen gått från att spela in hemmavideos för Youtube, till att sälja ut Madison Square Garden. Men för bara några år sedan hade han inte ens en riktig säng att sova i. I en intervju med The Sun berättar stjärnan om sin fattiga bakgrund.


— Stället vi bodde på var riktigt smutsigt. Vi hade musfällor överallt eftersom vi hade möss i huset. Jag hade inte ens en riktig säng, jag sov på en blå bäddsoffa i mitt rum, avslöjar han för tidningen.


— Vi hade ingenting i kylskåpet, förutom något till lunchlådan jag hade i skolan och lite makaroner med ost, fortsätter Justin.


Popstjärnans mamma, Pattie Mallette, har tidigare uttryckt sin lättnad över att sonen inte längre behöver bo i de kvarter där han växte upp.


— Hon tycker att det känns tryggare att han lever den här sortens liv, eftersom det är strukturerat och vi vet var han är hela tiden. Hon känner att om de fortfarande hade bott i Stratford, Ontario, hade han hamnat i en massa trubbel, sa Justins manager Scooter Braun tidigare till Hollywood Reporter.


Bieber avslöjar även för The Sun att han gärna skulle vilja spela Oliver Twist i den nya uppsättningen av musikalen ”Oliver!” från 1966, eftersom han skulle kunna identifiera sig med den fattiga barnhemspojken. Det återstår att se om 17-åringen lyckas nå ännu ett av sina mål – han lever trots allt efter mottot ”Säg aldrig aldrig

Presentation

  

Jag heter Mikaela och är 18 år. Jag är bosatt i västra götaland. I min blogg kommer du att få ta del av min vardag. jag pluggar på en folkhögskola jag kommer att bli klar sommaren 2015. Du kommer även få ta del utav många av mina tankar och funderingar.

 

Fråga mig

69 besvarade frågor

Translate into your language

Skriv i min gästbok:)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards