Alla inlägg under oktober 2010

Av mikaelasofias - 26 oktober 2010 20:38

På Justins konsert igår fanns Usher, Sean Kingston, Jaden & Willow Smith på plats, twittrade Justin igår kväll. Här är en video från när Justin "Dougar"  med Willow!

Av mikaelasofias - 26 oktober 2010 20:35

Justin Bieber har redan fått fyra AMA nomineringar, och i dag meddelandes det att han kan lägga en femte till sin lista. Dick Clark Productions, tillverkare av American Music Awards tillkännagav idag att Justin Bieber, Lady Antebellum, Travie McCoy och Mike Posner är finalisterna i "the favorite breakthrough artist. Detta är den enda AMA kategori där fansen kan smsa sin röst och fortsätta att rösta under showen. Vinnaren av T-Mobile breakthrough artist kommer att avslöjas under direktsändningen telecast. Röstning kommer att avslutas vid ca 9 pm ET under showen. De nominerade var topartister baserat på försäljning och airplay från december 2009 till augusti 2010.
Alla fans kan rösta via internet på ama.abc.com.
Nominerade :
A. Justin Bieber
B. Lady Antebellum
C. Travie McCoy
D. Mike Posner
Detta nya meddelanded om AMA nominering innebär att Justin Bieber nu är uppe i lika många nomineringar som rapparen Eminem. Båda artisterna är nominerade till en 2010 AMA Award i fem kategorier. Biebers övriga fyra nomineringar : Årets artist, Favorit manliga artist, Favorit Pop / Rock manliga artist, och Favorite Pop / Rock Album.
  

Av mikaelasofias - 26 oktober 2010 20:34

Idag kom den offeciella trailern till Justins film ut! Kolla in den nedan:

Av mikaelasofias - 26 oktober 2010 20:24

  

Sofi  skickade ett fanbrev till Justin den 27/8 och fick idag tillbaka en bild med Justins autograf på! Hur häftigt är inte det!?

 

Adressen:

Justin Bieber
c/o Island Def Jam Group.
Worldwide Plaza
825 8th Ave.,
28th Fl.
New York, NY 10019
USA

Här är en liten förklaring till hur du gör: (Om du vill ha svar)

Skriv några fina rader till Justin, kanske om hur mycket du älskar honom?  eller  något liknande. Sen ska du ha två kuvert, ett stort och ett litet mindre. På det stora kuvertet ska du skriva Justins adress och på det lilla ska du skriva din egen adress! Då behöver han inte skriva om det och det finns större chans att du får ett svar. Om du vill att han ska signa bilder och skicka med så får du skicka med bilder (utskrivna från en dator kanske?) själv och lägga i det stora kuvertet - tillsammans med brevet. Det är ju bra om du har sånna här  fodrade kuvert så att inte bilderna förstörs.


Sen är det också bra om du har en International Reply Coupong,

Dessa finns tyvärr inte att köpa i Sverige. Finns att beställa från typ finska sidor?  Ni kan ju googla det. Det funkar säkert jättebra utan en sån här också! Fråga ditt närmaste postkontor hur du ska göra.. :D
Den fungerar som ett frimärke, eller  så att han inte behöver betala frimärken för att svara på brevet.

 

Om du inte vill ha eventuellt svar, utan bara berätta för Justin hur mycket du älskar honom  , så skickar du bara ett brev som vanligt utan bilder och kupongen.

 

OBS! Det är inte säkert att de är rätt adress eller att det ens är Justin som svarar på breven. Men han har sagt själv att han faktiskt läser all sin fanmail! Men som sagt vet jag inte om det är rätt adress. Och han har kanske inte tid att skicka svar. När jag skriver svar menar jag inte att han skriver tillbaka utan bara skickar tillbaka bilderna, signade :D

& Brevet kommer ju inte HEM till Justin , utan det är till hans fanmail


Ett litet tips är ju att dekorera ditt kuvert lite, så att det sticker ut i mängden!

Av mikaelasofias - 26 oktober 2010 20:04

Kunde inte  få in en bild :(

Men ni får ta och klicka er till sidan http://kandisnytt.msn.se/index.cfm?objectid=97793

Där står de att han funderar på at klippa sej + en video

Av mikaelasofias - 25 oktober 2010 19:07

Här berättar Justin om den såkallade "Laser Tag Accident:en", då Justin blev utslängd, och säger att inget hände.

Av mikaelasofias - 25 oktober 2010 19:06

Några av Hollywoods hetaste unga stjärnor var i strålkastarljuset i söndags. Inte för sina talanger, utan snarare deras välgörenhetsarbete.

Popstjärnan Justin Bieber var bland deltagarna i Varietys fjärde årliga "Power of Youth" i Los Angeles. Det firar unga stjärnor och deras engagemang i filantropiska och humanitära ändamål. Justin hedrades för sitt arbete på uppdrag av "Pencils of Promise", som hjälper att utbilda utsatta barn runt om i världen. "Vi har byggt ca 15 skolor och fler kommer," säger Justin. "Jag bara känner att det är bra att ungdomar som mig kan hjälpa andra ungdomar."

Skådespelaren David Henrie var bland de hedrade. Andra unga stjärnor också, därebland Charlie McDermott från ABC's "The Middle" och Molly Quinn från ABC: s "Castle".

Av mikaelasofias - 25 oktober 2010 18:52

Den här Eric Douglace saken är fortfarande starkt igång (videon las ut i början av oktober), han har flera hundra video svar och över en miljon tittar. Det senaste som hördes var att han och hans vän  planerade att göra en hemsida bara till JB hatare. Vi får vänta någon vecka och se om det är sant eller inte.

Presentation

  

Jag heter Mikaela och är 18 år. Jag är bosatt i västra götaland. I min blogg kommer du att få ta del av min vardag. jag pluggar på en folkhögskola jag kommer att bli klar sommaren 2015. Du kommer även få ta del utav många av mina tankar och funderingar.

 

Fråga mig

69 besvarade frågor

Translate into your language

Skriv i min gästbok:)

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards