Alla inlägg den 13 april 2011

Av mikaelasofias - 13 april 2011 21:20


Justin Bieber säger att han skulle älska att göra mer skådespeleri i framtiden.

Den tonåringa stjärnan gjorde sina skådespelardebut när han filmat två gäst avsnitt CSI förra året och återigen tidigare i år, där han spelade rollen av en orolig tonåring.

Nu säger Justin att han hoppas på att kunna landa ännu mer TV och film arbete.

"Jag vill definitivt göra mer skådespeleri, och ytterligare min karriär inom detta område, det är något jag skulle älska attgöra, sade han under en intervju om " Kyle & Jackie O Show " Sydneys 2day FM.


Den Biebz förnekade också att hans debut dokumentär film Never Say Never var ett manus.

"Det var inte skript ... när jag är min mormor så säger hon alltid att jag ska städa upp efter mig själv, speciellt närjag är hemma, men jag är inte hemma så ofta, jag har fakitkst inget rum vid denna punkte, det är bara för att jag reserhela tiden. "

Av mikaelasofias - 13 april 2011 21:12




(gammal bild)
Selena Gomez har "umgåtts" med hennes ex-pojkvän, Nick Jonas, trots att hon är i ett förhållande med tonåringen, Justin Bieber.

Medan Bieber kan ha landat i Israel före sin My World Tour konsert i landet, så har hans flickvän Selena setts med Jonas Brothers stjärnan, som hon dateade tillbaka i 2010. Som om inte att hon blivit sedd med Nick, Waverly Place skådespelerskan har också babblat om Jonas till BOP tidningen, och hävdade att han är den 18-årigeavslöjade "en härlig kille.": "Jag försöker vara en god människa och en god vän till folk. Nick är en mycket bra Vän. Han är en härlig kille, vi är goda vänner och jag njuter av hans sällskap!"

Vi undrar vad JB skulle säga om det! Selena och Nick kanske har underblåst rapporter om att hon har beslutat "tuffa saker"med Justin, efter det nationella Enquirer hävdade att hon hade dumpat Bieber - något som senare var ett starkt rykte. Andra Selena Gomez relaterade nyheter, har hennes rep har bekräftatpopprinsessan Britney Spears skrivit en låt för stjärnan, som kommer att stå på Selenas nya album i Juni

Av mikaelasofias - 13 april 2011 13:59

 

Av mikaelasofias - 13 april 2011 13:55

 

Justin Bieber har landat ner i israeliterna, hysteriskt med tonårings massorna ... Och En framträdande världsledande.

Israeliska tidningen Haaretz rapporterar att tonårings pop känslan kommer att ha ett möte med Israels premiärminister Benjamin Netanyahu, som har "också bjudit in en grupp tonåringar som med knapp marginal undvikit en Hamas-raket avfyrades på sin skolbuss.

Danny Ayalon, Israels vice utrikesminister, skrev Twitter: ". Välkommen Justin Bieber till Israel Jag vet att du kommernjuta av din tid här så mycket som många israeler kommer att njuta med dig här"

Enligt The Jewish Chronicle, Bieber rundresa Döda havet, den historiska fästningen Masada och Caesarea före sin konsert på torsdag i Tel Aviv.

Bieber, som växte upp i en djupt religiös kristet hem, tweetade "Jag är i det heliga landet och jag är tacksam för det. Jag vill bara ha samma personal erfarenhetsutbyten som andra här," tidig tisdag.

Detta är inte Biebers första run-in med en världsledande aktör, mötte den kanadensiska crooner president Obama i Vita huset 2010

Presentation

  

Jag heter Mikaela och är 18 år. Jag är bosatt i västra götaland. I min blogg kommer du att få ta del av min vardag. jag pluggar på en folkhögskola jag kommer att bli klar sommaren 2015. Du kommer även få ta del utav många av mina tankar och funderingar.

 

Fråga mig

69 besvarade frågor

Translate into your language

Skriv i min gästbok:)

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards