Alla inlägg den 8 april 2011

Av mikaelasofias - 8 april 2011 17:15

 


Jaa det går ett Rykte om att det är slut mellan Selena och Justin?

Han ska ha sagt det i en intervju att det är slut
Men kom ihåg också det är bara ett rykte så det behöver inte vara sant
Om det inte är sant vad menar han?
Var det ett vanligt april skämt?

Av mikaelasofias - 8 april 2011 17:09

 


"US Magazine raporterar" Det har föreslagit att Justin Bieber och Selena Gomez har beslutat att "ta en paus" av deras förhållande.


"The National Enquirer" har hävdat att Selena Gomez har dumpat Justin Bieber efter att han har påstått att han fortfarande skickar sms till hans ex, Jasmine Villegas.

En initierad källa berättade för den amerikanska tidningen: "Selena var förtvivlad. Hon konfronterade Justin, och till en början förnekade han det, men sen kom han ren. Hon berättade att deras förhållande var över, men hon var villig för att fortfarande vara vänner. "

De sa: "Även om Selena har dissat Justin Bieber, så har hon lämnat dörren öppen för deras vänskap."

Ryktet ovan är inte sant. Selena och Justin är fortfarande  tillsammans, och de har inte setts tillsammans arm i arm nyligen eftersom Justin är för närvarande på turné i Europa.

Samtidigt i andra nyheter har Justin uttryckt sin oro för fansen i Madrid efter att han fått reda på att han förde sin My World Tour till en mötesplats med några säten så skrev han detta på twitter: “No seats today at the venue hope no one gets hurt.”
Av mikaelasofias - 8 april 2011 17:08

  


Den internationella pop sensationen Justin Bieber har varit känd för att fylla arenor överallt med hans fenomen musikal scen shower, men när han deltog i ett träningspass med Barcelona FC, visade han alla att han också har en läcker vänster fot.


The Biebs kan faktiskt ha hittat en backup karriär. Musik Idolen var i Barcelona för att sjunga på en utsåld konsert på Palau Sant Jordi en onsdag kväll, men han visade sig på Barca's Ciutat Esportiva träningspass tidigare under dagen. Under sitt besök, hade han också tid att spela en vänskaplig match med några av spelarna.


Bieber medgav att han är ett stort fan av the Spanish Champion, trots kunde han inte närvara på deras utestående 5-1 seger mot Shakthar Donetsk i "the first-leg" av deras Champions League kvartsfinal på grund av hans prestation åtaganden. Kanske kommer han att kunna delta i den andra.


Den miniatyrformade artisten spelade tillsammans med Thiago och Benja där dom alla tre kom upp mot sångarens vän, Bojan och Fontas med Barcelonas B-lag och lagledaren mellan pinnarna.

Presentation

  

Jag heter Mikaela och är 18 år. Jag är bosatt i västra götaland. I min blogg kommer du att få ta del av min vardag. jag pluggar på en folkhögskola jag kommer att bli klar sommaren 2015. Du kommer även få ta del utav många av mina tankar och funderingar.

 

Fråga mig

69 besvarade frågor

Translate into your language

Skriv i min gästbok:)

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards