Alla inlägg den 5 april 2011

Av mikaelasofias - 5 april 2011 18:00







Posted by Sara

Av mikaelasofias - 5 april 2011 17:57

Justin Biebers högra sko såldes för $ 1.425 till en 52-årig man från Kitchener, Ont. Vid namn Jim Mitchell.

Den 52-årige köparen av Justin Biebers sko har de bästa avsikterna.

Jim Mitchell i Kitchener, Ont. betalade $ 1.425 för den lila Nike sneakern som Bieber signerade för att hjälpa till att samla in pengar till sin gamla gymnasieskolas: TV-studio projekt.

Men sanningen är att Mitchell lider inte alls utav Bieber-Fever, han vill heller inte kopiera hans signatur frisyr. Han kan inte ens texterna till hans låtar.
Utom en, Baby.
" Bara för att den spelas på radion hela tiden. " Säger Mitchell.

Mitchells verkliga motivation till att buda på skon var för att hedra sin farfar som som ägde en TV studio i Kitchener på 1930 och 40-talet. Hans farfar dog runt 1951 och hans familj var tvungna att stänga ner den då ingen visste korrekt hur det där med TV sändning gick till.
" Ingen god gärning går ostraffad. " Säger han om den kritik han idag ser på internet.

Mitchell har inte skon i handen ännu, utan han kommer att arbeta ut en deal med Stratford Northwestern Secondary School, komma på bästa sätt att transportera skon på.
Skolan har fortfarande den signerade vänsterskon vars framtid ännu inte fastställts. Men Mitchell säger att han skulle försöka buda på vänsterskon om skolan uttrycker det på eBay.
 
 
Av mikaelasofias - 5 april 2011 17:55



Justin Bieber tar av sig sin fotbolls tröja när han spelar fotboll med vänner i Madrid, Spanien.


Posted by Sara
Av mikaelasofias - 5 april 2011 17:42

 

Vid ett av hans senaste konserter Justin Bieber retade publiken med en snabb cover på Rebecca Black's låt "fredag​​" och Britney Spears låt "Baby One More Time" innan man går in i sin egen låt "Baby." Publiken verkar verkligen som Justin's täcker! Vilken av dessa låtar skulle du vilja höra Justin göra en full cover på?

Posted by Sara

Av mikaelasofias - 5 april 2011 17:35

   Nej, det är inte ett skämt! Vi har precis fått höra att Justin Biebers framgångsrika dokumentär och 3D konsertfilm var ett hett ämne på Oscarsgalans efterfester och att han tydligen imponerat på en hel del medlemmar av Akademin!

En insider avslöjar, "Förvånansvärt många människor kom upp till Justin på Vanity Fairs fest på Sunset Tower, de flesta av dem hade sett hans film [Never Say Never] och älskade den. Det pratades till och med om att nominera den för en Oscar nästa år i dokumentärkategorin. Folk inser att det inte bara är en film för ungdomar."


En annan insider sa att allas ögon var på Justin, och så fort någon kom och pratade med honom, så började folk direkt viska saker så som, "Vad talar Mick Jagger med Justin Bieber om?"


Det verkar som om världen formar sig efter denna lyckligt lottade tonårings fötter! Tycker ni att Justin förtjänar en Oscar för sin dokumentär?

Posted by Sara

Av mikaelasofias - 5 april 2011 17:30

  

MediaTakeOut hävdar i en fullkomligt absurda berättelse, att Justin bieber förbereder sig för att hoppa skepp från Island Records till Lil Wayne's Young Money etikett.

"Det finns ett intressant rykte som gör sina rundor. Ordet på gatan är att rapparen Lil Wayne och hans partner Baby har tecknat pop känslan Justin Bieber.

Om Lil Wayne drog bort detta ... så skulle han ha leapfrogged Jay Z och bli den bästa rapparen / musik mogul i spelet idag, "webbsidan påståenden.

Nu, kom ihåg att på medellång sikt är det samma uttag som felaktigt rapporterats att Drake lämnade Lil Wayne etikett för Jay-Z: s Roc Nation. Deras track record dessa typer av berättelser kan beskrivas med ett ord: MISSLYCKADES! Och det ser ut som de är trogna om sitt rykte med den här senaste rapport.

Tillfrågad om Bieber var undertecknand med Lil Wayne's etikett, berättade tonåringens rep RumorFix, "Det finns absolutingen sanning i detta."

Av mikaelasofias - 5 april 2011 17:30

Är det här avundsjuka från Miley Cyrus sida? Det är lite svårt att tro när det kommer från någon som har precis allt! Miley delade nämligen ut en verbal smäll till stjärnor som Rebecka Black och sin kompis Justin Bieber igår när hon sa att hon tycker att de här Youtube-stjärnorna har det för lätt för sig!

Hon sa: "Det borde vara svårare att vara artist, du ska inte bara kunna lägga upp en låt på YouTube och sedan få en hel turné!" Aj! Miley poänterade också att hon aldrig läppsynkar när hon sjunger live. Herregud Miley, vad är grejen med den här nya elaka sidan!?

Posted by Sara

Av mikaelasofias - 5 april 2011 17:20



Rockar!
Rockar!





 
Ända sedan Michael Jackson gick bort har det funnits en ledig plats för en ny stjärna att fylla hans plats som popkung. Även om någon kommer att kunna ersätta hans plats så tror vi att det i alla fall är någon som tävlar om att få ta över titeln "kungen av pop"! Justin Bieber får hela scenen att glöda när han uppträder! Spana bara in de här bilerna på honom från igårkväll! Coolt.
 
Posted By Sara

Presentation

  

Jag heter Mikaela och är 18 år. Jag är bosatt i västra götaland. I min blogg kommer du att få ta del av min vardag. jag pluggar på en folkhögskola jag kommer att bli klar sommaren 2015. Du kommer även få ta del utav många av mina tankar och funderingar.

 

Fråga mig

69 besvarade frågor

Translate into your language

Skriv i min gästbok:)

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards