Alla inlägg den 22 februari 2011

Av mikaelasofias - 22 februari 2011 17:26

  

Av mikaelasofias - 22 februari 2011 17:21

  

Selena Gomez kan vara bra på att spela tystlåten när det kommer till hennes förhållande med pop-sensationen Justin Bieber, men det är ingen hemlighet att de två tonårsikonerna har en flört på gång! Källor från uppsättningen av "Wizards of Waverly place" säger att Selena är gladare än nånsin och att ingen kan komma imellan Selena.

"Jag tror inte att någon har en chans med den där Bieber ungen" avslöjade en "Wizards" insider när vi frågade honom om Selenas kärleksliv.

"De verkar vara riktigt bra match. Hon är en underbar tjej, hon faller inte för alla de Hollywood idioter där ute. Han verkar vara en mycket smart kille, säger källan om hennes förhållande med Justin. "Hon ler alltid överallt när hon är med honom, han gör henne jätte lycklig."

Justin besöker ofta Selena uppsättningen av hennes tv-show, så hennes kollegor och besättningsmedlemmar får se paret tillsammans flera gånger.


Inte bara Justin är en superstjärns sensation, men han är också en stjärn pojkvän! Selena är en lycklig dam.. och vi är glada att de är lyckliga tillsammans. Hollywood har inte sett någon tonåring royalty romantik såhär sedan Britney Spears och Justin Timberlake, och vi hoppas att det varar!

 


Av mikaelasofias - 22 februari 2011 17:20

  


Inte säker på om detta stämmer, men enligt TMZ.com, skickade Justin mycket, mycket blommor till sin ryktade flickvän Selena Gomez förra veckan. Och det var inte ens på Alla hjärtans dag!

Källor nära Bieber säger; Justin kallades upp för en lokal hos en blomsterhandlare på onsdagen i hopp om att "fyllaSelena hus med blommor" ... bara för att han kände sig för det. Blomsteraffären behövde varenda blomma i butikenför att slutföra beställningen ... och var till och med tvungen för att använda "flera bilar" för att dra bort den kärlek stunt.


En källa sade att "Selena ÄLSKADE överraskningen."

Av mikaelasofias - 22 februari 2011 17:17

  

Av mikaelasofias - 22 februari 2011 17:09

  

Enligt aceshowbiz.com skrev Heather Russell på ett skivkontrakt av American Idol domaren Simon Cowell.

Han upptäckte henne när hon hade sjungit en ursprunglig låt och spelat in när hon sjunger och sedan lagt upp klippet på Youtube.
Nu susar hon nedför baken mot att bli nästa Internet superstar, som Justin Bieber eller Lily Allen.

Den 10-åriga kanadensiska Heather Russell har skrivit sina egna låtar sedan hon bara var 8 år gammal. Hennes första låt heter "Beautiful" och hon gör sin musik av inspiration från t.ex Prince, Justin Timberlake, Queen och Alicia Keys.

Hon skapade sitt först buzz på nätet efter sin mamma, Monica Cidade, som la ut en hemmagjord video av hennes utförande “Every Step of the Way i Juli förra året.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL VIDEON PÅ MSN

  

Presentation

  

Jag heter Mikaela och är 18 år. Jag är bosatt i västra götaland. I min blogg kommer du att få ta del av min vardag. jag pluggar på en folkhögskola jag kommer att bli klar sommaren 2015. Du kommer även få ta del utav många av mina tankar och funderingar.

 

Fråga mig

69 besvarade frågor

Translate into your language

Skriv i min gästbok:)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards