Alla inlägg den 19 februari 2011

Av mikaelasofias - 19 februari 2011 17:55

  


Ifall du tycker Justin Bieber har varit extra snygg på röda mattan den senaste tiden, är det för att den 16-åriga popstjärnan har burit Dolce & Gabbana på alla sina senaste events. Vi vet att JB älskar sina hoodies och streetkläder, så att se honom rocka i de lyxiga etikettens kläder har fått oss att undra... Är Justin D&G's nästa talesman?

Nyligen bar Bieber en klassisk svart D&G taxido på the Golden Globes (16 januari), där han presenterade en award tillsammans med Hailee Steinfeld. Senare dök Justin upp på New York City-preimären av "Never Say Never" den 2a februari, i en annan svart helhet, inklusive lila fluga och polerad D&G läderjacka.

Även när sångaren var med på "Saturday Night Live" för ett överrasknings upptrände den 5 februari, bar han D&G. Bara ett par dagar senare dök Justin upp på LA premiären för sin 3D film i en lila sammetstaxido av modehuset.

Justin rockade en benvit Dolce & Gabbana taxido på den femtiotredje årliga Grammy Awards den 13 februari, toppad med en svart fluga och vita sneakers, så klart. Två dagar senare bar han D&G när han var nominerad som Best International Breakthrough Act på Brit Awards. På Londonpremiären av "Never Say Never" den 16 februari bar han också D&G. Så, som du ser, har popstjärnan en bra relation till etiketten.

thejustinbiebershrine

 


London premiär

 

Grammy Awards

   LA premiär

 

New York City premiär

 

Golden Globes

  

Av mikaelasofias - 19 februari 2011 16:27

  

Av mikaelasofias - 19 februari 2011 16:12

Popsensationen gjorde åtta poäng förlorar men lyckas vinna fansens röster.....och ganska mycket skrik!  Justin bieber kanse inte vann sin Grammy men han tog MVP för NBA All-Star Celebrity Game på fredag kväll. Bieber röstades fram av fans som spelets mest värdefulla spelare och gjorde åtta poäng för att gå tillsammans med fyra ssist i sin östra kagets nederlag. han drog mest högljuda hurraropen med sin bollhantering. Han hade också en möradare frisyr.   NBA Hall-Of-Fame Scottie Pippen gjorde 15 poäng för väst laget vilket vann med 54-49 över öst.


klicka på dom små bilderna för större format :)

  

     

   

       

   

    

Av mikaelasofias - 19 februari 2011 16:05

    

  


Justin hade på sig en osynlig tandskena på BRIT Awards i London!          

     

 Det är en osynlig tandskena som är ett alternativ till traditionell metall tandställning skenan är indviduellt utformad efter sina egna tänder och de skysteras av varannan vecka! skenan flyttar gradvis tänderna på plats!

Av mikaelasofias - 19 februari 2011 16:01

  

LA Reid chef för justins biebers skivbolag Def Jam uppenbarade för Rolling stone: Tjejerna älskar honom De tror att han är deras pojkvän och att de finns hopp för dom justin sålde dom en dröm de köper den      


  -OceanUp

Av mikaelasofias - 19 februari 2011 15:58

  

Justins ledningsgrupp kan inte längre boka justins konserter i arenor utan sittplatser P.g.a risken att lämna unga fans ordentligt skadade.


Superstjärnans rabiata fanbase förlorar kontrollen på ståplats arenor vilket utgör ett enormt problem för justins säkerhetsgrupp.     

  

 Biebers livvakt kenneth Hamilton berättar för tidningen Rolling stone: Du har en enorm folksamling som knuffar och även om små tjejerna klättrar på varandra med armar och armbågar blir ordentligt skadade     


 -Toronrosun

Presentation

  

Jag heter Mikaela och är 18 år. Jag är bosatt i västra götaland. I min blogg kommer du att få ta del av min vardag. jag pluggar på en folkhögskola jag kommer att bli klar sommaren 2015. Du kommer även få ta del utav många av mina tankar och funderingar.

 

Fråga mig

69 besvarade frågor

Translate into your language

Skriv i min gästbok:)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards