Alla inlägg under december 2010

Av mikaelasofias - 25 december 2010 12:45

Soundcheck:

Konserten:

  

Av mikaelasofias - 25 december 2010 12:44

  

Av mikaelasofias - 23 december 2010 23:52

  

Justin's senaste låt Latin Girl får inte bara tonåringa flickors hjärta att dunka, det ger också upphov till en massa rykten om de latinska damen som inspirerade den. Vem är hon? Tydligen som den gentleman han är, berättar inte Justin.

Så, kanske det bästa sättet lista ut det kan ske genom uteslutningsmetoden. Enligt Bop och TigerBeat Magazine, så har Disney stjärnan Selena Gomez, den mest troliga av kända möjligheter, just kryssat sig själv från listan.
Bieber och Gomez har spenderat massor av tid tillsammans i en mängd olika platser från New York till Miami. Men i en radiointervju nyligen med Y-100 Miami, skrattade Gomez högt när frågade om hon var Biebers Latin Girl. Hon skingrade snabbt ryktena och sade: "Jag tror inte det är om mig."

Hmm. Tekniskt sett är det ett förnekande, men vi är ändå inte övertygade. På frågan om vad hon skulle skriva om Justin ifall hon gjorde en låt om honom, svarade Gomez: "Bruna ögon är mycket intressant. De är verkligen söta. " Det är sött, men igen, helt intetsägande. Ser ut som Gomez och Bieber kommer att låta världen gissa om de har en relation under lång tid framöver.

Då återstår två kända möjligheter. Jasmine Villegas som sägs "göra varenda belieber avundsjuk," tycks lika förtegen om sitt förhållande med The Biebs. Enligt Just So You Know, nu när Biebers My World Tour har avslutas, är det 17-åriga Villegas (som en gång blev fotograferad kyssandes med Bieber i en bil), fokuserat mer på släppet av hennes debutalbum ... (och) den kommande videon till singeln All These Boys.

Demi Lovato, den sista möjligheten, ligger fortfarande på ett rehab sjukhus för känslosamma problem. Tråkigt nog tycks hon inte troligt kunna ge intervjuer om Justin eller någonting annat under en tid.

Så kommer identiteten av Justins Latin Girl bli en av popmusiks historia stora olösta mysterier? Det är möjligt.

Av mikaelasofias - 23 december 2010 23:23

  

En annan tidigare ohörd JB låt har drabbat webben: Ride, en uptempo låt som läckt ut på nätet onsdag, dec 22.

Vakande Beliebers har spekulerat i att "Ride" kommer visas på Biebers nästa album, men en representant för sångaren berättar för Billboard.com, "Det är en demo som han skrev till en annan artist" - vilket skulle förklara varför Bieber sjunger, "I could be your queen, but you could be my boo, " under den första versen. 

"Jag älskar när du kallar mig 'baby, baby'" sjunger Justin senare, i en melodi som låter bekant av hans singel, "Baby."

Även om det inte bekräftats när Bieber spelar in "Ride" , har några fans spekulerat i att det var gjord för en tid sedan, då stjärnan, vars röst har vuxit märkbart djupare under loppet av 2010, sjunger i ett högre ton på låten.

En annan låt som nyligen funnits är "Latin Girl", en låt producerad av JHype och Goodwill & MGI och dök upp online i slutet av november och spelades in för sångarens kommande album, enligt en källa.

 Bieber, som släppte ett "My Worlds Akustisk" album i November, har hittills bara bekräftat ett samarbete med Rascal Flatts för sin nästa skiva, som kommer att följa upp "My World 2,0" och en av de mest efterlängtade skivorna av nästa år. "Jag älskar Rascal Flatts och jag är hedrad att de gör musik med mig," sa han.

- Billboard.com

Av mikaelasofias - 23 december 2010 23:22

  

Justin kommer att gå på scenen i Atlanta ikväll. Den 16-åriga popstjärnan kommer att spela för en sluttsåld publik Philips Arena.

Innan showen börjar kommer Justin gå med Q-100′s Bert Weiss of “The Bert Show" för att prata om en leksak som kallas Stuff Bieber's Bus. Människor uppmuntras att ta med sig en ny, oförpackat leksak till Phillips området utanför showen där en skolbuss kommer att vara parkerad.

Det är ett försök att ge varje barn Barnens Healthcare i Atlanta en leksak julafton.

Av mikaelasofias - 23 december 2010 23:21

 


Justin har tillbringat mycket av 2010 'on the road' och kan inte vänta med att få komma hem till Kanada för att träffa hans nära och kära. Han sa: "Vad är på toppen av min önskelista? Att få spendera jul och nyår med min familj".

Justin är hoppfull på sitt goda uppförande under hela året som kommer att leda till att han får många julklappar. Han skämtade: "Har jag varit stygg eller snäll? Jag gillar att tänka på mig själv som om jag varit snäll".

- Music-news.com

Av mikaelasofias - 23 december 2010 23:20

  


Han ser ut som Justin skulle sett ut om han hade haft den här frisyren för 10 år sedan, haha!

Ryktet säger att Justin Bieber kommer att visas på Stage West Mississauga på måndag. Tja, inte riktiga Bieber, men Landon Holmes, en "dubbelgångare", med kläder och röst som liknar tonåriga Justin's.

Holmes, tillsammans med andra lookalike artister, kommer att hedra i Stars of Pop, med folk som liknar Hannah Montana, Taylor Swift, Lady Gaga, Miley Cyrus och Jonas Brothers.

- Mississauga.com

Presentation

  

Jag heter Mikaela och är 18 år. Jag är bosatt i västra götaland. I min blogg kommer du att få ta del av min vardag. jag pluggar på en folkhögskola jag kommer att bli klar sommaren 2015. Du kommer även få ta del utav många av mina tankar och funderingar.

 

Fråga mig

69 besvarade frågor

Translate into your language

Skriv i min gästbok:)

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards