Alla inlägg den 18 september 2010

Av mikaelasofias - 18 september 2010 20:50

Denna låt gjorde justin bara för skojs skull:

Av mikaelasofias - 18 september 2010 20:45

Justin Bieber vill att Lil 'Wayne ska vara med på hans nästa album. Den 16-åriga sångaren har planerar att samarbeta med fler rappare på sitt nya album - som han hoppas kunna släppa nästa år - och har redan bekräftat Drake, men hoppas också att fastställa ett spår med Wayne.

Justin berättade för MTV: "Albumet kommer troligen att komma ut mot slutet av nästa år. Drake kommer vara med på detta album. Jag är inte säker på vem annars, men jag ska fråga honom om han kan få Lil 'Wayne där."

Lil 'Wayne är en av de största rap stjärnorna i USA, men nu avtjänar fängelse i New York efter en pistol hittades på hans turnébuss.

Tonåringa Justin, 16, sade också att han får arbeta med skådespelaren Will Smith på hans nästa projekt, och att han är för närvarande "för att försöka arbeta fram något" med stjärnan, efter att samarbeta med sin son, Jaden på låten "Never Say Never ".

Sångaren - som för närvarande turnerar i USA - har även sagt att han inte har fått tid för flickvänner, eftersom han alltid går vidare.

 

   Han sade: "Jag menar, vännner är problem i denna ålder, flickor är roliga att hänga med men i likhet med, vi är ständigt på resande fot och en tjej kommer inte riktigt fungera om man inte riktigt kan ha en tjej som jag.''



Av mikaelasofias - 18 september 2010 20:41

DEL 1:

DEL 2:

DEL 3:

Av mikaelasofias - 18 september 2010 20:39

Justin Bieber tjänade tillräckligt med pengar för att ta sin mamma på semester.

Den 16-åriga sång sensationen - vars föräldrar skilde sig när han var väldigt liten - erkänner att han hade en svår uppväxt, men var fast besluten att använda sina musikaliska talanger för att behandla sin mamma Pattie Mallette bra, han sjöng på gatorna tills han tog upp tillräckligt med pengar att ta henne bort.

Han sade: "Jag satt ofta med min gitarr och sjöng Efter ett tag fick jag så många tips som jag kunde betala för den första semester för min mamma och mig. Vi åkte till Florida..."

Den "Baby" Hitmaker insisterar att Pattie är den viktigaste personen i hans liv och han skulle hata att någonsin svika henne.

Han tillade att TOTP tidningen. "Min mamma och jag har en riktigt bra förhållande eftersom vi tillsammans gjort det från trasor till rikedom. Utan henne skulle jag aldrig ha uppnått detta, mycket hon gjort har haft en hel del uppoffringar för att göra min dröm om en musik karriär möjligt.

"Hon hade ett fruktansvärt jobb - hon även arbetat som städerska.''

"Hon är alltid där för mig och jag vill aldrig svika henne Hon är den bästa mamman i världen Hon reser med mig varje dag.

Av mikaelasofias - 18 september 2010 20:16

            

Presentation

  

Jag heter Mikaela och är 18 år. Jag är bosatt i västra götaland. I min blogg kommer du att få ta del av min vardag. jag pluggar på en folkhögskola jag kommer att bli klar sommaren 2015. Du kommer även få ta del utav många av mina tankar och funderingar.

 

Fråga mig

69 besvarade frågor

Translate into your language

Skriv i min gästbok:)

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards